Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 65.5 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1646.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de poulpe sous-vide
8h
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3h
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Opérette de fruits de mer
1h 40 min
Tempura de calamars
40 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Bulots au court-bouillon
2 godz.
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Rouille
10 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Aïoli
10 min