Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 37.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Rissoler des oignons
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du millet
45 min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min