Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g d'huile végétale
of 15 g d'huile d'olive - 200 g de carottes, détaillées en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 835 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 120 mg
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter un mélange de légumes
30min