Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce (la veille)
- 250 g d'eau
- 250 g d'épinards surgelés
- 15 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 200 g de ricotta fraîche
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur
- 4 œufs
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 391.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 godz.
Pain de campagne au levain
28h 10min
Focaccia aux champignons et butternut
2sa
Praliné
30 min
Shot d'immunité digestive
5 min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2sa
Choucroute
12 Std. 15 Min
Baguettes au levain
15h
Bagels américains
2 godz. 50 min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1h 15 min
New York roll à la pistache
1sa 30 dk