![Tortellini à la ricotta et aux épinards Tortellini à la ricotta et aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d4511681eb3bff2a5afe0e628ef47ac/Derivates/6e28121c67c0befa9cf2491f0ffd1ec13033d712.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce (la veille)
- 250 g d'eau
- 250 g d'épinards surgelés
- 15 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 200 g de ricotta fraîche
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur
- 4 œufs
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 391.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10 Min
Sausage breads au ketchup pimenté
2h 15min
Boulettes de fromage et chips d'épluchures de carotte
35 min
Petits éclairs sans gluten aux crevettes
2 Std.
Salade thaïe, vinaigrette aux cacahuètes
30min
Soupe froide au kimchi 🌶️🌶️
10 Min
Bûche vanille et framboise
50 Std. 30 Min
Galettes de pomme de terre
45 Min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25min
Arancini mozza, riz et petits pois
1 Std. 40 Min
Porridge aux fruits rouges
15 Min
Pad thaï au poulet
2 Std.