Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de beurre clarifié
- 200 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
- 15 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 1139 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 4 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Faire sauter du chorizo
10min
Faire sauter 400 g d'ananas
20 min
Faire sauter 200 g de pommes
15min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min