Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 œufs moyens (53-63 g)
- 1 pincée de sel
- 150 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 5 - 10 g de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 c. à soupe de beurre
- 2 c. à soupe de raisins secs
- 2 c. à soupe sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1755 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berawecka d'Alsace
3h
Buns à la cannelle
3h 40min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Linzer torte
2 godz.
Kanelbullars scandinaves
4h 40min
Streusel
2 godz.
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Spätzles aux girolles
50min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min