Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 146.5 mg
Alternatieve recepten
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
Palmier pesto rosso
45min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Pain-chenille feuilleté au pesto
2 Std. 30 Min
Focaccia au romarin
2h 20min
Gressins italiens
1 Std. 55 Min
Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky
7h
Les longués de Montpellier
1 Std.
Taboulé
45min
Crackers aux graines, houmous au poivron et mousses au chocolat
1h 45min
Gressins au romarin
1 Std. 40 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min