Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 146.5 mg
Alternatieve recepten
Raviolis wonton frits et poêlée de chou aux cacahuètes
1h 20min
Tapenade de tomates
5min
Focaccia aux olives
2h
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45min
Biscuits salés au paprika et sésame
40min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 Std. 30 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Houmous aux tomates séchées
10min
Gressins italiens
1h 55min
Gressins au romarin
1h 40min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h