Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 175 g de vin blanc sec
- 300 g de farine de blé dur
- 200 g de farine blanche type 45
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de sel
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 506.2 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 146.5 mg
Alternatieve recepten
Pain à l'ail et au thym
2h 20min
Noix de cajou grillées au curry
30min
Biscuits à la pâte d'amande
25min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Crackers multicéréales
3 Std.
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2 Std. 45 Min
Les longués de Montpellier
1h
Gressins italiens
1h 55min
Hallot
4 godz.