Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 10 g d'huile d'olive
La farce et la sauce
- 130 g de parmesan, en morceaux
- 250 g d'épinards frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 120 g de ricotta
- 1 œuf
- 100 g de beurre, en morceaux
- 5 brins de sauge fraîche
- eau salée, pour la cuisson des ravioli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3073 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Croquettes patate douce-jambon
3h
Ravioles aux champignons et aux châtaignes
1h 15min
Ravioli de légumes
1sa
Langos au four avec yaourt à la grecque et fromage
30min
Huile d'olive extra vierge Taralli
55min
Pain lagana grec
3 Std. 15 Min
Kaiserschmarrn (crêpe sucrée aux raisins secs)
35min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Bagels américains
2h 50 min
Brioche Nanterre
4h 15min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min