Apparaten en accessoires
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27.3 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
105.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
French onion dip
45min
Lime glaze
40min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3u.
S'more Brownie Cups
55min
Baba ghanoush
1u.
Tomato ketchup
1u. 25min
Fresh pasta dough
1u.
Grilled eggplant dip
2u.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Aperol spritz sorbet
8u. 20min
Sherbet mimosas
10min