Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27.3 mg
Alternatieve recepten
Steamed ginger pudding
3h 5min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25 min
Italian butter
10 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Sago custard puddings
35 min