Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27.3 mg
Alternatieve recepten
Brutti ma buoni
4h 40min
Tzatziki dip
15 Min
Fruit coulis
10 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Piri-piri sauce
10 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min