Apparaten en accessoires
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27.3 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
105.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Ghost meringues
12u. 25min
Basic kimchi
144u. 20min
Aussie spice rub
10min
Kimchi
149u.
Hazelnut quince friands
2u. 25min
Saffron arancini
25u. 25min
Shichimi togarashi oysters
1u. 10min
Basic vegetable stock
1u.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2u. 50min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Korean marinade
40min