Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27.3 mg
Alternatieve recepten
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Lamb and barley soup
50min
Quick herb paste
10min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4u. 15min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 godz. 30 min