Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)

Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)

4.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

Oranges in caramel syrup
  • blood oranges room temperature (see Tips)
    4
  • freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
    120 g
  • white sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    20 g
  • white vinegar
    50 g
Sabayon
  • white sugar
    80 g
  • egg yolks (see Tips)
    6
  • dry white wine
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 27.3 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 2128.5 kJ / 506.8 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 105.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...