Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 105.3 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27.3 mg
Alternatieve recepten
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4sa 35 dk
Crème pâtissière
15 Min
Pear shrub
48h 35min
Paris Brest
6h 40min
Christmas spice mix
5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Pineapple curd (TM6)
20min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min