Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g d'eau
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- du sel
- 125 g de polenta
- 4 gros poireaux, coupés en quatre dans la longueur
- 4 oignons frais, coupés en deux dans la longueur
- 300 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de tomates pelées et leur jus
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g d'amandes effilées et grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1363 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Bricks de thon, fenouil et carotte
55min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Couscous de boulgour aux six légumes
50min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1 Std.
Colin aux asperges et pâtes à lasagne
35 Min
Mâche aux pommes de terre rôties, jus d'agrumes
1 Std.
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30 Min
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1h 40min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min