Compatibele versies
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantequilla maître d'hotel
- 25 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de pimienta negra molida
- 15 g de zumo de limón
Rodaballo y verduras
- 500 g de agua
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 200 g de calabacín en rodajas de 5 mm
- 250 g de berenjena en rodajas de 1 cm
- 200 g de cebollitas francesas en mitades
- 200 g de pimiento rojo en trozos (3-4 cm)
- 3 tomates en rama en mitades
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 900 - 1000 g de rodaballo (6 tranchas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 38.3 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza al vapor de almejas
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Rodaballo al vapor con uvas
30min