Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas con piel
- 6 pellizcos de sal
- 60 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra y un chorrito para regar
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de orégano seco
- 60 g de vino blanco
- 4 ramilletes de tomates cherry
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2382 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1470.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao con langostinos
1 Std.
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape en salsa americana
1 Std.