Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas con piel
- 6 pellizcos de sal
- 60 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de alcaparras
- 250 g de cebolla en cuartos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra y un chorrito para regar
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de orégano seco
- 60 g de vino blanco
- 4 ramilletes de tomates cherry
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2382 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1470.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1h 5min
Lubina con salsa de trufa
40 min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Merluza a la koskera
45 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Corvina con ratatouille
45 min