Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g de agua
- 2 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 300 g)
- 2 cebolletas tiernas
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharadas de vinagre de jerez
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
- 4 naranjas peladas (sin nada de piel blanca) y cortadas en rodajas
- 1 huevo duro (optioneel)
- 40 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1659 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20.81 g
- Koolhydraten
- 9.95 g
- Vetten
- 30.15 g
- Vezels
- 2.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min
Ensalada verde con delicias de mar
10min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Ensalada de naranjas "picás"
20 min
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20 min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 min
Pulpo en salpicón
25min