Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de jengibre fresco
- 2 dientes de ajo
- 30 g de salsa de soja
- 60 g de kétchup
- 70 g de agua
- 3 gotas de tabasco
- 1 chorrito de caramelo líquido
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de pez espada sin piel en dados de 2 cm
- 1 cucharadita de maicena
- 40 g de anacardos tostados sin sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 669.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Pechuga de pavo al curry
50min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Pavo con piña
30min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Bacalao mozárabe
50min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 min
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20 min