Compatibele versies
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de espárragos blancos frescos
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharadita de sal
- 12 huevos de codorniz
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de jamón curado en dados
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de harina
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 7.18 g
- Vetten
- 10.56 g
- Vezels
- 3.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrajas con gambas
40 Min
Espinacas con patatas
30 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 Min
Setas de cardo con jamón
25 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Cardo a la cerveza
25 min
Patatas con mejillones
30 min
Coles de Bruselas con almejas en salsa verde
30 min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min