Compatibele versies
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de espárragos blancos frescos
- 1250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 ½ cucharadita de sal
- 12 huevos de codorniz
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 1 diente de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 80 g de jamón curado en dados
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de harina
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 7.18 g
- Vetten
- 10.56 g
- Vezels
- 3.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrajas con gambas
40 min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 godz.
Espárragos blancos frescos gratinados
1 godz.
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Langostinos dos salsas
30 min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Tortilla de bacalao y puerros
30 min