Compatibele versies
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de pimiento rojo
- 30 g de cebolleta
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre
- 20 g de almendra molida
- 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 16 trozos
- 16 pimientos de Padrón
- 8 tomates cherry
- sal para espolvorear
- 500 g de agua
- Voeding
- per 2 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 Min
Rodaballo con verduras y mantequilla maître d'hotel
1h 5min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Rape en salsa americana
1 Std.