Compatibele versies
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de frutos secos enteros variados (almendras, nueces...)
- 70 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 2 - 3 calabacines
- 100 g de champiñones frescos
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 - 125 g de beicon ahumado
- 20 g de zumo de limón
- 300 g de agua
- 3 doradas abiertas a la espalda
- 4 - 6 cucharadas de queso parmesano rallado
- 6 dientes de ajo laminados
- 20 g de vinagre
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 759 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Merluza al cava
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Dorada con guarnición de pimientos
2h 45min
Lubina con salsa de trufa
40min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min