Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de setas secas variadas
- 250 g de agua caliente
Picada
- 1 ñora (sin tallo ni semillas)
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 15 g de avellanas tostadas
- 15 g de nueces peladas
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Fricandó
- 300 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 60 - 70 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de cola de rape (sin piel y con hueso), en 6 rodajas salpimentadas
- 100 g de oporto
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1070 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 467.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Calamares encebollados
1h
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Calamares rellenos
2 godz.
Rape en salsa americana
1h