Rape al oporto

Rape al oporto

4.6 48 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 raciones

Ingrediënten

  • 25 g de setas secas variadas
  • 250 g de agua caliente
Picada
  • 1 ñora (sin tallo ni semillas)
  • 15 g de almendras tostadas sin sal
  • 15 g de avellanas tostadas
  • 15 g de nueces peladas
  • 1 diente de ajo
  • 1 ramita perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Fricandó
  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 3 dientes de ajo
  • 60 - 70 g de aceite de oliva
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 800 g de cola de rape (sin piel y con hueso) en 6 rodajas salpimentadas
  • 100 g de oporto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 467.2 mg
Eiwitten 23.1 g
Calorieën 1070 kJ / 256 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...