Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1951 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 259.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1u. 30min
Arroz con gratinado de frutos secos
1u.
Merluza a la koskera
45min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (HESTAN CUE)
45min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1u.
Arroz con costra
45min
Bacalao al horno con brócoli
1u. 30min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min