Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de agua
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1951 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 259.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordero al vino tinto
45 min
Arroz con gratinado de frutos secos
1h
Albóndigas de sepia con jamón al horno
1h
Menú: Patatas con almejas y calamares. Lubina con coliflor y salsa de puerros. Flan de café
1h 10 min
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45 min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40min
Lasaña de sepia
1h 30 min
Cocido montañés
14h 20min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1h 30 min
Lentejas con cerdo al garam masala
2h 45min
Alubias con bacalao
30 min