Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1951 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 259.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Salmón à la nage
30 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2h 30min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Macarrones con carne picada y queso manchego
45 min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Lasaña de sepia
1h 30min
Salmón en piriñaca
35min