Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1951 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 259.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con chistorra
40min
Guiso marinero
1h 20min
Alubias con bacalao
30min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 godz. 20 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45min