Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 120 g de cebolleta en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en cuartos (aprox. 170 g)
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de vinagre de jerez
- 60 g de aceite de oliva (y dos cucharadas mas para dorar los gambones)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- 8 gambones frescos pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1229 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Ensalada verde con delicias de mar
10 min
Tosta de palitos de cangrejo y queso gratinada
15 Min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20 min
Gazpacho en ensalada con pollo asado
10 min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35 min
Bruschetta de langostinos con cebolla roja
30 min
Ensalada de arroz con bacalao y vinagreta de piquillos
30 min
Milhojas de berenjenas con salsa de yogur y mostaza
40min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Ensalada de langostinos con salsa de almendras y perejil
10 min
Tosta de guacamole con anchoas
10 min