Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 120 g de cebolleta en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en cuartos (aprox. 170 g)
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de vinagre de jerez
- 60 g de aceite de oliva (y dos cucharadas mas para dorar los gambones)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- 8 gambones frescos pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1229 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salpicón de marisco
20 Min
Gazpacho en ensalada con pollo asado
10min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35 Min
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Pulpo en salpicón
25min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Cóctel de mariscos tropical
15min
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 Min