Compatibele versies
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon
- 150 g de champiñones marrones
- 600 g de agua
- 700 g de patatas de guarnición en gajos
- 4 lomos de bacalao fresco (de aprox. 150-200 g c/u)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 674 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1hod.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min