Compatibele versies
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon
- 150 g de champiñones marrones
- 600 g de agua
- 700 g de patatas de guarnición en gajos
- 4 lomos de bacalao fresco (de aprox. 150-200 g c/u)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 674 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 分钟
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Merluza a la koskera
45 分钟
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min