Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 60 g de aceite de oliva
- 1 palometa en filetes limpios (350-400 g) en trozos de 3 cm salpimentados
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
-
200
g de sepia en trozos de 3 cm
of 200 g de calamares en trozos de 3 cm - 150 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 3 cm
- 130 g de caldo de pescado
- 4 pellizcos de sal
- agua (para la olla)
- 320 g de tagliatelle al nero di sepia
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2837 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30min
Risotto con setas y uvas
50min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Dorada a la sal con verduras, pesto de hierbas y vinagreta de naranja
1h
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Nems de langostinos con emulsión de piña
25 min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min