Tagliatelle al nero di sepia con palometa

Tagliatelle al nero di sepia con palometa

3.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 palometa en filetes limpios (350-400 g) en trozos de 3 cm salpimentados
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 1 pimienta de Cayena seca entera
  • 200 g de sepia en trozos de 3 cm
    200 g de calamares, en trozos de 3 cm
  • 150 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
  • 150 g de pimiento verde en trozos de 3 cm
  • 130 g de caldo de pescado
  • 4 pellizcos de sal
  • agua (para la olla)
  • 320 g de tagliatelle al nero di sepia

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 47.4 g
Calorieën 2837 kJ / 678 kcal
Vetten 27.7 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 59.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...