Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 60 g de aceite de oliva
- 1 palometa en filetes limpios (350-400 g) en trozos de 3 cm salpimentados
- 3 - 4 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
-
200
g de sepia en trozos de 3 cm
of 200 g de calamares en trozos de 3 cm - 150 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 3 cm
- 130 g de caldo de pescado
- 4 pellizcos de sal
- agua (para la olla)
- 320 g de tagliatelle al nero di sepia
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2837 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Besugo a la espalda
25min
Lubina con salsa de trufa
40min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1h
Berberechos en salsa verde
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min