Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gambas arroceras crudas
- 11 - 12 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 320 g de cebolla en trozos
- 300 g de carne picada mixta
- 1 pellizco de tomillo seco
- 5 pellizcos de sal
- 1 huevo
- 60 g de pan rallado
-
500
g de caldo
of 500 g de agua - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de sepia en trozos de 2 cm
- 3 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1191 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1007.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allipebre de rape
45 Min
Sopa de galets rellenos de foie
1 godz. 45 min
Calamares rellenos
2 Std.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Canelones con ceps al foie
2sa 50 dk
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 dk
Ternera al ron con setas
25 dk
Ternera con setas al brandy
45 Min