Sopa de galets rellenos de foie

Sopa de galets rellenos de foie

4.2 25 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
8 raciones

Ingrediënten

Cocción de galets
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharada de sal
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
  • 200 g de queso cremoso
  • 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
  • 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
  • 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
  • 1 hueso de jamón sin corteza
  • 1 muslo de pollo sin piel
  • 50 g de garbanzos cocidos
  • 1000 - 1500 de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 252.3 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1051 kJ / 251 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 17.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...