Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de galets
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 24 - 32 galets (aprox. 150 g)
Crema de foie
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de foie mi-cuit de pato
Caldo
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de puerro (parte blanca) en rodajas
- 100 g de puerro (parte verde) en rodajas
- 2 huesos de espinazo en salazón bien lavados
- 1 hueso de jamón sin corteza
- 1 muslo de pollo sin piel
- 50 g de garbanzos cocidos
- 1000 - 1500 de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 252.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 Min
Crema de alcachofas
45 Min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1 Std.
Panellets
10 godz. 30 min
Sopa de navidad con galets rellenos
1 Std. 15 Min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Pollo al chocolate con cigalas y boletus
1 Std. 15 Min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Canelones de ave Rossini
1h 40min