Compatibele versies
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 35 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de sal
- 2000 g de agua
- 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de patatas peladas, en rodajas de 1 cm
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1767 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 681 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menestra de verduras
40min
Merluza a la koskera
45 Min
Panaché de verduras de primavera con vinagreta de fresas
1h
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 godz. 20 min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Alcachofas con champiñones y beicon
50 Min