Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de pescado
- 1 cabracho (aprox. 600 g)
- 1 corvina (aprox. 600 g)
- 1 cola de rape sin piel con hueso (aprox. 1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 1000 - 1200 g de agua
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 1 ñora tostada
- 10 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento verde italiano en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 350 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de patatas rojas chascadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 580.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Allipebre de rape
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Cazuela de rape rusadir
1h
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 Min
Caldereta de dorada
40min
Caldillo romañolo
35 min