Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de pescado
- 1 cabracho (aprox. 600 g)
- 1 corvina (aprox. 600 g)
- 1 cola de rape sin piel con hueso (aprox. 1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 1000 - 1200 g de agua
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 1 ñora tostada
- 10 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento verde italiano en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 350 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de patatas rojas chascadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 580.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allipebre de rape
45min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18h 30 min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Calamares rellenos
2 Std.
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Patatas mare nostrum
1h
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Guiso de sepia con patatas
1h