![Guisat de peix Guisat de peix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d67ef657-fbe8-4ec9-a93f-284f1112a100/Derivates/d35668a3-9ab3-4b14-9483-840ef96756c7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de pescado
- 1 cabracho (aprox. 600 g)
- 1 corvina (aprox. 600 g)
- 1 cola de rape sin piel con hueso (aprox. 1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 1000 - 1200 g de agua
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 1 ñora tostada
- 10 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento verde italiano en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 350 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de patatas rojas chascadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 580.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con sepia y cigalas
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Fideos a banda con rape
1h 15min
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz brut mallorquín
1h
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Bollitori
40min
Calamares rellenos
2h
Guiso marinero
1 godz. 20 min
Allipebre de rape
45min