Guisat de peix

Guisat de peix

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
8 raciones

Ingrediënten

Caldo de pescado
  • 1 cabracho (aprox. 600 g)
  • 1 corvina (aprox. 600 g)
  • 1 cola de rape sin piel con hueso (aprox. 1200 g)
  • 4 pellizcos de sal
  • 1000 - 1200 g de agua
  • 50 g de almendras tostadas sin sal
  • 1 ñora tostada
  • 10 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de pimiento verde italiano en trozos
  • 80 g de aceite de oliva
  • 1 hoja de laurel seca
  • 350 g de tomate triturado en conserva
  • 800 g de patatas rojas chascadas
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 580.2 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1619 kJ / 387 kcal
Vetten 18.7 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 19.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...