Compatibele versies
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de judías verdes redondas frescas
- 4 tallos de cebollino fresco
- 12 sardinas frescas enteras
- 4 chorritos de aceite de oliva
- 4 pellizcos de sal gorda
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 250 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 156.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos rellenos de aguacate y atún
55min
Merluza con costra de hierbas
30 min
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Menú: Crema de verduras. Pollo con ensaladilla y salsa de piquillos
1 godz.
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30 min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 godz.
Truchas con verduras y salsa holandesa
50min
Montaditos de sepia al ajillo
1 godz.
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min