Ensalada de tomate con ventresca

Ensalada de tomate con ventresca

4.9 25 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 150 g de cebolla roja
  • 120 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de mostaza a la antigua
  • 30 g de vinagre
  • 30 g de miel
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 1 ¼ cucharaditas de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 800 g de tomates variados (Raf, Corazón de buey, Negro, etc.)
  • 240 g de ventresca de atún en conserva (escurrida)
  • 125 g de tomates cherry en mitades
  • 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 549.5 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1188 kJ / 284 kcal
Vetten 20.5 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...