![Ensalada de tomate con ventresca Ensalada de tomate con ventresca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96f7858fc7005f1cc54c93ed6412b43c/Derivates/bdff39d77e10a82009e242876f404fca30b0820d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla roja
- 120 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mostaza a la antigua
- 30 g de vinagre
- 30 g de miel
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 800 g de tomates variados (Raf, Corazón de buey, Negro, etc.)
- 240 g de ventresca de atún en conserva (escurrida)
- 125 g de tomates cherry en mitades
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 549.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada griega de patata
1 godz. 10 min
Pitas de pollo con verduras doradas
45 Min
Bol de arroz con pollo Shawarma
1 Std. 15 Min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 Min
Miniconchas de almendra
40 Min
Polos de piña
6h 5min
Salpicón de lubina y gambas
50 min
Pie relleno de pavo y verduras
1 Std. 45 Min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30 Min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 Min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Carpaccio de pulpo a feira
3 Std. 30 Min