Compatibele versies
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Conejo asado
- 1 conejo entero (sin cabeza) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
-
½
cucharadita de chile seco
of 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras - 800 g de zanahorias
Guarnición de zanahorias
- 200 g de cebolla en trozos
- 80 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 ramitas de tomillo fresco
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 15148.2 kJ / 3620.5 kcal
- Eiwitten
- 330.3 g
- Koolhydraten
- 103.8 g
- Vetten
- 205.7 g
- Verzadigd vet
- 75.1 g
- Vezels
- 29.2 g
- Natrium
- 5904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la catalana
55 min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1h
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Codornices en salsa de cítricos
40min
Pulpo a feira con cachelos
55 min
Conejo a la huertana
45min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min
Conejo con mojo picón
20 min
Conejo al chilindrón
1h
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1h 30min