Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- agua para cocer la pasta
- 5 dientes de ajo
- 3 latas de anchoas en aceite de 45-50 g c/u, (reserve 4 anchoas para decorar)
- 10 g de maicena
- 500 g de nata (18% materia grasa)
- 500 - 550 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli)
- 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 8715.6 kJ / 2085.1 kcal
- Eiwitten
- 62.8 g
- Koolhydraten
- 95.5 g
- Vetten
- 161.3 g
- Verzadigd vet
- 80.7 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 5081.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1 Std.
Espaguetis a la crema de limón
25 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min
Farfalle a los cuatro quesos
25 Min
Tortilla vaga de pulpo
30 Min
Nido de espagueti con crema de berenjena
40 Min
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40 Min
Tallarines trufados a la carbonara
25 Min
Rape con hojaldre
1 Std.
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 Std. 40 Min
Tallarines a la amatriciana
55min
Penne rigate con setas para dos
25 Min