Truchas con verduras y salsa holandesa

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 raciones

Ingrediënten

Truchas y verduras
  • 750 g de agua
  • 350 g de patatas en trozos 3-4 cm
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 350 g de verduras variadas (p. ej. espárragos, patatas, puerros, etc.)
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 2 truchas frescas limpias
  • 2 cucharadas de zumo de limón (reserve el limón para servir)
Salsa holandesa
  • 100 g de mantequilla en trozos
  • 4 yemas de huevo
  • 50 g de vino blanco
  • 10 g de zumo de limón
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 50 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1922 mg
Eiwitten 44 g
Calorieën 3694 kJ / 882 kcal
Vetten 59 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 33 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...