Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 350 g de chalotas, en mitades a lo largo
- 150 g de vino blanco
- 120 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 800 g de habas frescas
- 550 - 600 g de tomate frito
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 266.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Acelgas en adobillo
40min
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
35min
Coliflor y huevos duros gratinados
35min
Coliflor salteada para dos
25min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Habas tiernas rehogadas
30min
Salteado de escarola con puerros
20 Min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Ensalada de habas y guisantes con jamón
30min
Espinacas con patatas
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min