Compatibele versies
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chalotas en cuartos
- 250 g de cebolla roja en octavos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas
- 30 g de caramelo líquido
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 826 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 145 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 godz. 10 min
Salteado de escarola con puerros
20min
Sardinas en papillote con ensalada de judías verdes
1 godz.
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Coliflor salteada para dos
25min