Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 berenjenas
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 70 g de pimiento rojo en trozos
- 150 - 200 g de carne picada de ternera desmenuzada
- 100 g de tomate frito
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 1 cucharadita perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 953 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 533.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Sopa de albóndigas y garbanzos
45 Min
Cuscús especiado de verduras
30 Min
Bollitori
40 Min
Curry vegano con tofu
30 Min
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1 Std.
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1 Std.
Arroz vietnamita con verduras
55min
Judías al horno con verduras
30 Min
Ensalada de judiones, aguacate y atún
20 Min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min