Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
-
1
trozo de guindilla seca
of 1 pimienta de Cayena seca entera - 250 g de tomates cherry en mitades
- 30 g de tomate concentrado
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharadita de vinagre
- 4 hojas de albahaca fresca troceadas con la mano
- 20 g de piñones
- ½ cucharadita de azúcar (optioneel)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 150 g de ramilletes de brócoli pequeños
- 150 g de ramilletes de coliflor pequeños
- 1000 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones salpimentados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 930 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 419.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Rape al limón con anchoas
25 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Trucha al vapor con crema de brócoli
40min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1h 10 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min