Compatibele versies
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 6 puerros cortados en trozos grandes (6-8 cm)
- 150 g de cebolleta recta en trozos
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) y algo más para espolvorear
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 50 g de vino blanco
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de langostinos crudos medianos pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1015 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Setas de cardo con gambas
40min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Langostinos con ajo y limón
15min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45min
Curry de almejas y langostinos para dos
55min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h