Compatibele versies
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 6 puerros cortados en trozos grandes (6-8 cm)
- 150 g de cebolleta recta en trozos
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) y algo más para espolvorear
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 50 g de vino blanco
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de langostinos crudos medianos pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1015 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Risotto de gambones y calabacín
25 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Salteado de escarola con puerros
20 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Setas de cardo con gambas
40min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Cardo a la cerveza
25 min