Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 300 g de espinacas baby frescas
- 200 g de caldo de pescado
- 250 g de garbanzos cocidos
- 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
- 4 rebanadas de pan del día anterior fritas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 567.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al horno con brócoli
1sa 30 dk
Patatas con mejillones
30 dk
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1sa 30 dk
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 dk
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 dk
Espinacas con garbanzos y bacalao
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 dk
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Alubias con bacalao
30 dk