Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

4.5 77 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
  • ½ cucharadita de pimentón
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de vinagre de jerez
  • 300 g de espinacas baby frescas
  • 200 g de caldo de pescado
  • 250 g de garbanzos cocidos
  • 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
  • 4 rebanadas de pan del día anterior fritas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 567.3 mg
Eiwitten 37.7 g
Calorieën 1783 kJ / 426 kcal
Vetten 18.8 g
Vezels 9.5 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 26.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...