Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de repollo blanco cortado en trozos
- 2 cebolletas cortadas en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 1 ramita de perejil fresco
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de zanahorias en rodajas
- 50 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 500 g de caldo
- 300 - 400 g de carne de pollo, morcillo, tocino, chorizo (restos del cocido) troceadas
- 100 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1592 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 20.19 g
- Koolhydraten
- 12.37 g
- Vetten
- 27.84 g
- Vezels
- 5.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Patatas guisadas con champiñones
45min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Alubias con bacalao
30min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Potaje de judías con borrajas
30min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45min
Sopa armenia de repollo
50min
Nabos con patatas
1h 50 min
Sopa de mejillones con fideos
30min