Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- agua para cubrir las almejas (y algo más para disolver la maicena)
- 1 - 2 cucharadas de sal (y algo más para la salsa)
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 500 g de coles de Bruselas congeladas
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 643 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 524.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Codornices en salsa de cítricos
40min
Chipirones a la marinera
25min
Revolconas con pulpo
45 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Conejo a la huertana
45 min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Setas de cardo con gambas
40min
Berberechos en salsa verde
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Chipirones rellenos
1h 10min