Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- agua para cubrir las almejas (y algo más para disolver la maicena)
- 1 - 2 cucharadas de sal (y algo más para la salsa)
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 500 g de coles de Bruselas congeladas
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 643 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 524.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 godz.
Chipirones afogaos
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Setas de cardo con jamón
25min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 godz. 20 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Berberechos en salsa verde
1 godz.