Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 10 g de jengibre fresco (cortado en tiras finas)
- 1 cucharadita de pulpa de tamarindo
- 35 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 350 g de tomate troceado en conserva
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo (optioneel)
- 1 chile verde fresco (sin semillas)
- 1 cucharadita de comino molido
- 80 g de azúcar de caña integral
- 500 g de espaguetis negros (de tinta de sepia)
- 1 chorrito de aceite
- 150 g de calabacín en dados (1 cm)
- 15 g de cilantro fresco (solo las hojas)
- 400 g de gambas crudas peladas
- 1 lima
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3064.3 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 114.1 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1117.1 mg
Alternatieve recepten
Espaguetis con gambones a la pimienta
30min
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20min
Espaguetis integrales con almejas
1 Std. 10 Min
Tagliatelle al nero di sepia con palometa
30min
Espagueti a la vóngole
1 Std. 40 Min
Espaguetis a la carbonara
25min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min