Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolletas en mitades o cuartos
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 2 dientes de ajo
- 4 filetes de lubina (2 lubinas de 750 g c/u)
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca picada (solo las hojas)
- 1 ramita de cilantro fresco picado
- 200 g de vino blanco seco
- 500 g de patatas de guarnición lavadas con piel
- 250 g de caldo de pescado
- 10 g de trufa negra fresca rallada
- 100 g de mantequilla en trozos
- 10 g de harina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2635 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1425 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 min
Dorada con salsa Bercy
35 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Merluza a la koskera
45 min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min