Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
- 45 g de sal
- 1000 g de mero con piel (1 lomo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 1 cucharada de vinagre
- 250 g de caldo de pescado
- 1 pimiento verde italiano en tiras (1 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 150 g de cebolla en juliana o en aros
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2232 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 4707.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Cazuela de rape rusadir
1h
Guiso marinero con patatas
45 min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso marinero
1 godz. 20 min
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40 min
Guiso de pez espada con patatas.
35 min
Merluza a la gallega
40 min
Asadillo de judías verdes
40 min
Fideuá con caballa
30min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min