Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chalota en mitades
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 1 diente de ajo
- 35 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 600 g de caldo de pescado
- 150 g de bonito en aceite
- 150 g de aceitunas rellenas de anchoa
- 150 g de berberechos al natural (en conserva) con su caldo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2138 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1086.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min
Arroz con atún
25 Min
Revuelto de gulas con jamón
30 min
Risotto de pollo y verduras
25 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50 min
Arroz con berberechos
1h
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 min