Compatibele versies
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2 cm
- 100 g de vino blanco
- 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 200 g de agua
- 150 g de champiñones frescos en cuartos
- 150 g de corazones de alcachofa congelados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de cuscús
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1373 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 456 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Judías blancas con langostinos y almejas
50 min
Solomillo al whisky
45 min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1h
Ragout de pollo
45 min
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45 min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Pollo con chocolate y arroz basmati
35min
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Solomillo de cerdo a la cerveza
1h
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40 min