Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ñoras sin semillas
- 4 dientes de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de comino molido
- 4 - 5 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de caldo de pescado
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de azúcar (optioneel)
- 1000 g de cola de rape sin piel con hueso, en rodajas de 3 cm
- 180 g de guisantes en conserva escurridos
- 60 g de pimiento rojo en conserva en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 652 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 343.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1hod.
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40 Min
Allipebre de rape
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Guiso marinero con patatas
45 min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 Min
Caldeirada marinera de mero
50 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Guisat de peix
1 Std. 25 Min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1hod. 30min