Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
of 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 412.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35min
Salsa cóctel
5 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1h 20min
Mejillones al vino
30 min
Salsa de queso azul
10min
Merluza al cava
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45min