Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
of 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 412.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 Std. 30 Min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Curry de almejas y langostinos para dos
55 Min
Langostinos dos salsas
30min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Setas de cardo con gambas
40min
Berberechos en salsa verde
1h
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Mejillones al vino
30min