Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
of 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 412.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollitos de pepino rellenos de tartar de salmón con maíz dulce
20 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Salsa de queso azul
10 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Mejillones al vino
30min