Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 gambones crudos enteros
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 200 g de puerros (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 250 g de patatas chascadas
- 2 - 3 aguacates maduros (aprox. 400 g)
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 327.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Salmorejo de fresas
30 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Crema de gambones
45 min