Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 gambones crudos enteros
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 200 g de puerros (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 250 g de patatas chascadas
- 2 - 3 aguacates maduros (aprox. 400 g)
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 327.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 Min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1hod.
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1hod.
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min