Compatibele versies
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de patatas peladas, en rodajas de 1,5 cm
- 500 g de ramilletes de coliflor, pequeños
- ½ cucharadita de sal
Vinagreta
- 50 g de cebolleta en trozos
- 25 g de aceitunas verdes sin hueso
- 25 g de pepinillos en vinagre
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 25 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de maíz en conserva, escurrido
- 1 pimiento rojo en conserva en trozos de 2-3 mm
- 100 g de rúcula
- 6 - 8 tallos de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 543.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli con salsa de garbanzos
30min
Ensalada templada de judías verdes con patata, maíz y atún
40min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30min
Ensalada de patatas con vinagreta de hierbas
45min
Ensalada navideña de judías verdes con queso de cabra
40min
Ensalada con salsa de yogur y albahaca
15 Min
Espiral de lombarda y manzana
40min
Brócoli dorado con salsa de atún
20min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Ensalada de canónigos con salmón
10 min
Coliflor con pesto de pistachos
1h