Compatibele versies
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de langostinos crudos sin pelar
- 4 dientes de ajo
- 6 - 8 ramas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 6 pellizcos de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 300 g de agua
- 2 hojas de laurel secas
- 250 g de cebolla en octavos
- 80 g de foie mi-cuit de pato
- 250 g de boletus confitados escurridos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de sal gorda
- 500 g de pasta fresca al huevo (tipo pappardelle)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1155.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina con salsa de trufa
40min
Macarrones con salsa de setas
20min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Pappardelle con bogavante
1 godz.
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Crema de gambones
45 min
Canelones con ceps al foie
2hod. 50min
Risotto de calamares y langostinos
1 godz.
Risotto de gambones y calabacín
25min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min