Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de coliflor y patatas
- 750 g de agua
- 350 g patatas en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 600 g de ramilletes de coliflor
Salsa de coliflor
- 30 g de zumo de limón
- 150 g de queso cremoso
- 1 cucharadita de mostaza
- 25 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de aceitunas negras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 499.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes a la carbonara
40min
Pastel de repollo
45min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 min
Asadillo de judías verdes
40min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Pudin de brócoli
1h
Brócoli con salsa de garbanzos
30 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min